Menu from Restaurant Subliem
Check out the menu at Restaurant Subliem and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Restaurant Subliem: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Restaurant Subliem. Mmm we’re getting hungry already…
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegetarian
Carpaccio Classico
Dungesneden ossenhaas met truffelmayonaise, parmigiano kaas, pijnboompitten en kappertjes.
Zalm Carpaccio
Lichtgerookte wilde zalm met salade, wasabi-gember dressing en zwarte truffelolie.
Vitello Tonato
Dungesneden, rose gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes en rucola.
Pomodorisoep
Huisgemaakte Italiaanse tomatensoep met basilicum.
Toscaanse Soep
Gebonden soep van langoustine en kreeft geserveerd met brandy en rivierkreeft.
Salade ‘Subliem’
Dagelijks wisselende salade. Deze kan zowel vegetarisch als niet-vegetarisch besteld worden.
Geitenkaassalade
Franse geitenkaas gepanneerd in Japans paneermeel met truffel-honing, frisse salade en noten.
Gegratineerde Brie
Licht gegratineerde brie op vruchtenbrood met frisse salade, noten en abrikozencompote.
Lamsreepjes Salade
Lauwwarme salade met reepjes van lamsvlees.
Loligo Octopus
Gestoofde kleine octopus met knoflook, tomaat en olijven.
Lomo
Biologische varkenshaasmedaillons, gegratineerd met Spaanse geitenkaas.
Boeuf Blonde
Gebakken biologische black-angus biefstuk met knoflookboter.
Black-Angus Entrecôte
Gegrilde biologische entrecôte met rode wijnsaus.
Kalfslever
Gebakken met ui, spek en appel. Geflambeerd in Calvados.
Lamsrack
Gebakken Texels lamsrack met mediterrane rijst en lamsjus.
Biologische Maiskipfilet
Gebakken kipfilet met roquefortsaus.
Tamme Eendenborst
Krokant gebakken filet met reductie van appelstroopsaus.
Gegrilde Wilde Zalmfilet
Geserveerd met gegrilde groenten en witte wijn/citroen saus.
Zeewolffilet
Gestoofd in de oven met citroenboter en groenten.
Gamba’s Van De Chef
Roergebakken gamba’s met pasta, groente en aioli.
Gebakken Sliptong
Gebakken sliptong met saus van de chef.
Vegetarian
Pasta Fresco
Verse pasta van de dag.
Mediterrane Rijst
Rijst met roergebakken groenten, geitenkaas en tomatensaus.
Gerecht Van De Dag
Infomeer bij de gastheer/-vrouw.
Desserts
Huisgemaakte Panna Cotta
Panna Cotta gevuld met biologische Hollandse aardbeien.
Belgische Chocolademousse
Pure Belgische chocolademousse.
Koffie / Amaretto-IJs
Koffie/Amaretto-ijs met marsepein en kaneel.
Tiramisu
Huisgemaakte tiramisu met chocoladesaus.
Dame Blanche
Vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus.
Proeverij Van De Chef
Proeverij van enkele à la carte nagerechten. Inclusief een glas dessertwijn.
Internationaal Kaasplankje
Selectie van kazen geserveerd met vruchtenbrood en noten. Inclusief een glas rode port.