Reviews of Tashi Deleg (9)
Read what people think about Tashi Deleg. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Tashi Deleg before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Tashi Deleg and book a table with confidence!
9 reviews
9 reviews
- Most recent
- Highest rated
- Lowest rated
Gisteravond heerlijk gegeten bij Tashi Deleg. Het Tibet menu lijkt een beetje op een Indische rijsttafel maar dan toch weer best anders. We hebben de spicy gerechten vermeden en bij het proeven van de mild varianten denk ik dat dat voor ons een juiste beslissing was. Ik loop zo vaak door de Utrechtse straat maar het restaurant was me nog nooit opgevallen - dat zal nu anders zijn en ik kom zeker nog eens terug.
Buitengewoon prettige ontvangst en heerlijk eten. Zeer attente bediening. De sfeer was zeer ontspannen en de zaak zat goed vol wat de ambiance verhoogt natuurlijk.
Kwaliteit niet slecht, had wat pittiger mogen zijn. Het smaakte wat flauw. Misschien hadden wij om wat pittiger moeten vragen Ondanks dat hebben wij alles opgegeten! Dat zegt genoeg. Als voorgerecht hadden wij sate Kambing en die was heerlijk. Misschien dat wij een volgende keer van de Indonesische menukaart gaan gebruiken.
Geweldig, hoe dit (in principe vrij eenvoudig) restaurant er in slaagt om 12 gerechten (gerechtjes) op tafel uit te serveren, die allemaal hun eigen smaakjes hebben en behouden. Dat kunnen weinig Aziatische restaurants in Amsterdam hun nazeggen. Klasse hoor, en ook nog prima betaalbaar
Ok the food really good,the staff also great, gezellig !!
We hebben heerlijk gegeten, de service was prima en de sfeer was goed. En voor veel mensen niet onbelangrijk, over de grote van de porties kan ik ook alleen maar positief zijn!
Heel welkom gevoeld, ondanks dat we een half uur vroeger aankwamen i.v.m. het slechte weer. Heel relaxe bediening. Goede timing qua opdienen. Verrukkelijk eten. en een overheerlijk toetje (mango ijs)!
Onze reservering werd bij aankomst even ontkend, maar na beraad werd een bordje met reservering op andere naam maar weggehaald; niets meer van gemerkt. Daarna geen wanklank meer. We besloten met zijn vieren een der Tibetaanse menu's te bestellen, met vier milde en vier pittiger gerechten, daarbij rijst, noodles en groentezoetzuur. We prefereerden een glaasje wijn boven de traditionele boterthee. Dat werd een simpel flesje rode wijn met een karaf kraanwater. De gerechtjes in kleine schaaltjes waren aardig gevarieerd van geur, kleur en smaak. Het lekkerst vonden wij juist de vegetarische schoteltjes: de gebakken aubergine, de spinazie met kaas en de broccolimix. De kwaliteit van rundvlees en kip was niet geweldig. De bediening was vriendelijk en alert, de entourage behaaglijk. De hoeveelheden waren voor ons, kleine eters, genoeg, maar anderen zullen mogelijk de hele rijstkom en noodleschaal leegeten en dan is de verhouding een beetje zoek. We kunnen de authenticiteit niet beoordelen, maar vermoeden dat flink is aangepast aan de westerse smaak. Een aangenaam dineetje, maar het mag iets spannender in de uitvoering, zeker als deze eigenaar zich wil onderscheiden van het groeiend aantal Tibetaanse restaurantjes in Amsterdam.
Lekker gegeten bij Tashi Deleg. Indonesische rijsttafel en Tibetaans menu genomen om te delen met 5 personen. Als het allemaal op tafel komt lijken de porties klein, maar uiteindelijk toch flink moeten eten om alles op te krijgen. Lekker en gevarieerd. Beide keukens lijken wel erg op elkaar, maar wat maakt dat uit als ze lekker zijn. Dumplings als voorgerecht vond ik maar matig. Zeker het proberen waard, maar zal niet persé m'n stamrestaurant worden.