Menukaart van Brasserie Flo
Bekijk het menu van Brasserie Flo en ontdek de gerechten waar iedereen het over heeft! Neem een kijkje en je weet wat je kunt verwachten als je een tafel reserveert bij Brasserie Flo: van voorgerechten tot desserts, de lekkerste gerechten wachten op je. Je kunt zelfs de prijzen bekijken, de menuhoogtepunten en de populairste gerechten van Brasserie Flo. Hmm, heb jij ook al trek gekregen?
Menu highlights
FILETS DE SAUMON MARINÉS SUR UNE SALADE D’ASPERGES AVEC BEIGNETS D’HUÎTRE, AGRUME ET SAUCE PONZU AU
Gemarineerde zalmfilets op een aspergesalade met oesterbeignets, citrusfruit en een ponzu-botersaus
SUPRÊMES ET CUISSE DE POUSSIN GRILLÉS SUR UNE SALADE DE LÉGUMES PRINTANIERS, AGARIC DES JACHÈRES ET
Gegrilde piepkuikenborstfilets en pootje op een salade van voorjaarsgroenten, anijschampignons.
TARTE TATIN D’ASPERGES AU FROMAGE DE CHÈVRE, SALADE AU FROMAGE DE CHÈVRE, PETITES TOMATES ET PIGNONS
Tarte tatin van asperges met geitenkaas, salade van geitenkaas, tomaatjes en pijnboompitjes
POTAGE MOUSSEUX AUX ASPERGES AVEC LAMELLES DE SAUMON FUMÉ, CERFEUIL ET CRÈME AU CURRY
Schuimige soep van asperges met reepjes gerookte zalm, kervel en een kerrycrème
POITRINE DE VEAU BRAISÉE, SAUCE AUX MORILLES
Gebraiseerde kalfsborst met paddenstoelen en morieljes saus
FILETS DE BAR GRILLÉS SUR UNE MOUSSELINE DE CÉLERI, AVEC ASPERGES VERTES, OLIVES, TOMATE SÉCHÉE ET P
Gegrilde zeebaarsfilets op knolselderiemousseline met groene asperges, olijven, gedroogde tomaat en
MAGRET DE CANARD D’ÉLEVAGE SAUTÉ AVEC RHUBARBE, MANGETOUTS ET GALETTES DE POMMES DE TERRE, SAUCE ÉPI
Gebraden tamme eendenborst met rabarber, peultjes en aardappelpannenkoekjes, Moscatel-specerijensaus
GIGOT D’AGNEAU RÔTI AUX ASPERGES SAUTÉES, PURÉE DE FEUILLES DE NAVET ET JUS D’AGNEAU AU THYM
Gebraden lamsbout met gebakken asperges, stampotje raapstelen en een lamsjus waarin tijm
Nagerechten
CRÈME BRÛLÉE À LA VANILLE BOURBON
Crème brûlée met Bourbon vanille
FROMAGES FERMIERS FRANÇAIS ET HOLLANDAIS, PAIN AUX NOIX
Diverse Franse en Nederlandse boerenkazen met noten-vijgenbrood
MOUSSE MASCARPONE ET CHOCOLAT BLANC AVEC COMPOTE DE RHUBARBE, MERINGUE ET GRANITÉ RHUBARBE-CITRON VE
Mascarpone -witte chocolademousse met rabarber compote, merinque en een rabarber-limoen granité
PUDDING À LA MANGUE ET AU TOFFEE, AVEC SAUCE À LA PIÑA COLADA ET MILKSHAKE MANGUE-RHUM
Mango-toffee bread en butterpudding met een piña coladasaus en mango-rum milkshake