Over La Oliva
Belangrijkste functies
Keuken
Sfeer
Maaltijd
Voorzieningen restaurant
Meer informatie over het restaurant: La Oliva
Een restaurant met de Noord Spaanse keuken in de vorm van Pintxos en mooie voor– en hoofdgerechten. La Oliva heeft alle “ingrediënten” in huis voor een heerlijk avondje genieten, alsof je je even in Spanje waant. Pintxos en heerlijke gerechten uit de Noord Spaanse keuken vormen het unieke culinaire concept in hartje Jordaan, waarbij gastvrijheid, persoonlijkheid en mooie Spaanse wijnen de avond compleet maken. Gastvrouw Yvette Barents en Chefkok Alfredo Hoz Castillo heten U van harte welkom.
Veelgestelde vragen
Kan ik in La Oliva met een creditcard betalen?
Heeft het restaurant La Oliva parkeergelegenheid?
Wil je een tafel reserveren bij La Oliva?
Een restaurant met de Noord Spaanse keuken in de vorm van Pintxos en mooie voor– en hoofdgerechten.
La Oliva opent elke dag met heerlijke lunchgerechten met een knipoog naar de Spaanse keuken;
- Huisgemaakte tortilla’s
- Salades
- Boerenbrood Pata Negra en nog veel meer…
Vanaf 17.00 uur worden de Pintxos gepresenteerd.
Wat zijn Pintxos eigenlijk?
Rijkelijk belegd klein broodje, tartelette, pasteitje of crostini. Kort gezegd: top cuisine in een klein hapje. Iets wat begonnen is als een gezellig hapje gecombineerd met een drankje aan de bar, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als één van de meest culinaire concepten aller tijden. In Zuid Frankrijk en Noord Spanje hebben de pintxos al de plaats ingenomen van de welbekende tapas.
Pintxos zorgen ervoor dat de gasten op een leuke, ongedwongen manier in hun culinaire behoeftes worden voorzien.
Vanaf 18.00 uur is de keuken open voor Diner met fantastische voor– en hoofdgerechten uit de Noord Spaanse keuken.
Enkele highlights van voorgerechten;
- Brochette van verse tonijn met eendelever en een reductie van PX (= Pedro Ximinez), een zoete sherry wat naar rozijntjes en pruimen smaakt!
- Scheermesjes van de bakplaat met een beetje zeezout, olijfolie en citroen
Enkele highlights van hoofdgerechten;
- Zarzuela, visstoofschotel met heerlijke vis, schelp- en schaaldieren
- Tournedos met een saus van Tresviso (Noord Spaanse pittige schimmelkaas)
Y mucho mas !!