Over Sol Sapore
Belangrijkste functies
Keuken
Sfeer
Maaltijd
Voorzieningen restaurant
Meer informatie over het restaurant: Sol Sapore
Restaurant Sol Sapore combineert het beste van twee werelden. In Amsterdam bestaat geen ander restaurant met deze unieke combinatie van Spaans en Italiaans eten. Sol Sapore gelooft in eenvoud en verse gerechten en Chef Ida Benelli’s gerechten gaan vaak terug naar La Nonna’s (grootmoeder) tijd. Bij Sol Sapore vindt u een klein stukje Spanje en Italie in de Czaar Peterstraat.
Veelgestelde vragen
Heeft het restaurant Sol Sapore parkeergelegenheid?
Heeft Sol Sapore zitgelegenheid buiten?
Wil je een tafel reserveren bij Sol Sapore?
De Tapas van Sol Sapore zijn een combinatie van de typische spaanse Tapas en italiaanse gerechten, zoals Melanzane (aubergine met Parmesan in tomatensaus), Polpetine di Granchio (krab koekjes), Impepata di cozze (mosselen in pikante tomatensaus), Carpaccio di pesce spada (zwaardvis carpaccio), Polpetine al formaggio (kaasballetjes). Alle pasta’s zijn vers en worden huisgemaakt. De typische pasta van dit restaurant is Ravioli Sol Sapore met krab. Het is een heerlijk licht zoet gerecht met erg verse smaken, perfect voor het voorjaar en de zon.
Eén van Ida’s specialiteiten is haar Paella die wordt gemaakt met zelfgemaakte boullion. Het is zeldzaam om in Amsterdam een authentieke Paella te vinden. Let op! de Paella wordt vers bereid, u moet dus even wachten. Sol Sapore nodigt u graag uit om het eten en de Latijnse gastvrijheid te ervaren. Neem een kijkje in het menu of Reserveer direct online.