Menukaart van Tulip Indian Restaurant Amsterdam
Bekijk het menu van Tulip Indian Restaurant Amsterdam en ontdek de gerechten waar iedereen het over heeft! Neem een kijkje en je weet wat je kunt verwachten als je een tafel reserveert bij Tulip Indian Restaurant Amsterdam: van voorgerechten tot desserts, de lekkerste gerechten wachten op je. Je kunt zelfs de prijzen bekijken, de menuhoogtepunten en de populairste gerechten van Tulip Indian Restaurant Amsterdam. Hmm, heb jij ook al trek gekregen?
Menu highlights
Heeft de volgende opties:
Vegetarisch
Voorgerechten
Aloo Tikki
spicy aardappelpoffertjes bedekt met een kikkererwten beslag creëren van een heerlijke kleine snack
Tulip Mix Veg Starters
Een onweerstaanbare assortiment van vegetarische starters
Hot Chickenn Wings
Kippenvleugels gemarineerd in Indiase kruiden en geroosterd in de Tandoor
Pani Puri / Golgappe
Krokant holle bladerdeeg gevuld met zoete, kruidige, pittig sap en chutneys (Most Popular Indisch voedsel van de straat)
Hoofdgerechten
Fish Masala + Rice
Witte vis stukken subtiel messaged met een Punjabi kruidoneffenheid, en vervolgens gekookt in een curry saus met paprika.
Fish Vindaloo + Rice
Witte vis en stukjes aardappel gekookt in een Goa geïnspireerd hete curry saus
Lamb Chili Garlic + Rice
Gebakken lamsvlees met knoflook, Spaanse peper, ui, tomaat en kruiden (licht pikant)
Lamb Dhansak + Rice
Omringd door linzen en met een frisse hint op citrus, lam langzaam gekookt in een medium gekruide kerriesaus
Lamb Jalfrezi + Rice
en smakelijke dikke curry saus, met mals lamsvlees en stukjes ui, paprika en tomaten
Lemon Chicken + Rice
De eenvoudigste en gekke heerlijke kip met pittige en zoete citroensaus.
Chicken Madras + Rice
Een post-koloniale recept geïnspireerd uit het zuiden van India, met zonder been kip gekookt in een hete chili saus
Vegetarische gerechten
Aloo Gobi + Rice
Gesneden aardappelen en bloemkool roosjes gekookt met geroosterde specerijen
Paneer Tikka Masala + Rice
Doorgewinterde kaas gebakken in de Tandoor en vervolgens afgewerkt in een curry saus met tomaten, paprika en uien
Veg Navratan Korma + Rice
Knapperige groenten van het seizoen gekookt in een romige kokossaus, gemengd met geroosterde amandelen en rozijnen
Dal Tadka + Rice
Een Tulip favoriet, gele linzen gekookt in een basis van ghee, tomaten, uien en kruiden
Nagerechten
Gajjar Ka Halwa
Een combinatie van noten, melk, suiker, khoya en ghee met geraspte wortel. Het is een licht voedzaam dessert
Gulab Jamun
Bollen van verminderde melkproductie gepresenteerd in een warme, geurige suikersiroop
Kheer
Basmatirijst pudding gegarneerd met noten
Premium Mango Ice Cream
Volle smaak ijs geserveerd met slagroom
Als je het perfecte gerecht hebt gevonden en jij verantwoordelijk bent voor het kiezen van een restaurant
Reserveer een tafel voor ze weg zijn